MOUNTAIN ECO CHALET  KONJSKA DOLINA
1.400m nadmorske višine

 

Mountain eco chalet Konjska dolina 

se nahaja v osrčju Triglavskega narodnega parka, na bohinjski planini Konjska dolina blizu Pokljuke na 1.400 m nadmorske višine. 

  Obnovljen planinski stan na odmaknjeni lokaciji ponuja idealen dopust za tiste, ki si želite v zasebnosti doživeti naravo, mir, spoznavati gorske zdravilne rastline, nabirati jagode, borovnice in gobariti. Prebujali se boste ob zvokih kravjega zvonca in ptičjemu petju. V vročih poletnih dneh poskrbijo za prijetno senco mogočne smreke. Za udobje hiške skrbi sonce s svojo solarno energijo in dež z deževnico.

  Je idealno izhodišče za pohajkovanje po bohinjskih planinah, kjer si pri pastirju lahko privoščite kislo mleko in sir, za gorsko kolesarjenje ali za obisk visokih gora in najvišjega vrha Triglava.

  V kolikor pa si zaželite nekaj zabave ali kopanja v jezeru, ste z avtom v pol ure v Bohinju ali na Bledu. Do najbližje trgovine z živili je 20 minut vožnje.

  Hiška nudi idealno namestitev največ za 4 osebe. V spodnjem delu je bivalni prostor s kuhinjo, jedilnim kotom, kavčem in satelitsko televizijo ter kopalnico, v zgornjem delu pa je spalni prostor z dvema zakonskima posteljama in balkon.


Pomembno: Zaradi odmaknjene lokacije je dostop možen le s terenskim vozilom ali peš (10 min). Ob prihodu vas lastnik s prtljago pripelje do hiške in vas ob odhodu odpelje do parkirnega mesta.
 

 

   
 
   
 
     
 
       
         
       
 
Naša spletna stran v nobenem trenutku ne uporablja piškotkov. Vse pravice pridržane. Fotografije in tekste, lastne ali pogodbenih partnerjev ni dovoljeno kopirati ali jih kako drugače spreminjati.