POČITNIŠKA HIŠA MODRIN
BOHINJSKA BISTRICA
630m nadmorske višine


Zoisova ul.2a, Bohinjska Bistrica, Bohinj

 

  Prijetna brunarica se nahaja ob potoku Bistrica, le 100 m od centra in nudi izhodišče za veliko aktivnosti v naravi. Odlikuje jo velika zasebna terasa s pogledom na potok, kjer se lahko sprostite na ležalniku ali sedežni garnituri.

  V spodnjem delu brunarice je urejen dnevni prostor z izhodom na balkon tik nad vodo, ki posebej v poletnem času nudi prijetno svežino in kjer lahko opazujete ribe v potoku. Spodaj je še kuhinja ter kopalnica, v nadstropju pa se nahaja prostorna spalnica in sprejme do 6 oseb, wc z umivalnikom in manjši balkon.

  Hiška se nahaja na idealni lokaciji ob kolesarski poti, ki pelje do Bohinjskega jezera in naprej po zgornji bohinjski dolini-(možnost izposoje koles in kajakov 50m stran). 

  Privoščite si kopanje v Vodnem parku ali v Bohinjskem jezeru, ribolov v reki Savi Bohinjki, planinarjenje po spodnjih bohinjskih gorah (npr. botanični vrt pod Črno prstjo), sprehod po urejenih sprehajalnih poteh…Idealna namestitev za ribiče, družine, pare, kolesarje.. 

  Zasebno parkirišče se nahaja čez cesto in je gostom na voljo brezplačno. Za kolesa in motorje je urejen ograjen prostor neposredno ob hiški.

Vodni park Bohinjska Bistrica 500m, 
Sava Bohinjka 500m,
Ribiška trgovina Flyfisher's 100m, 
Juliana trail, 7. In 8. Etapa

 
       
         
         
         
 
Naša spletna stran v nobenem trenutku ne uporablja piškotkov. Vse pravice pridržane. Fotografije in tekste, lastne ali pogodbenih partnerjev ni dovoljeno kopirati ali jih kako drugače spreminjati.